Trendy obuv pro jaro 2013 - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Baťa opět vyráží dech svou nádhernou kolekcí balerín

Vytvořil v Trendy obuv pro jaro 2013 ·
Tags: BalerínyBalerínkyBaleríny2013Módníbalerínky

Baťa opět vyráží dech svou nádhernou kolekcí balerín

Balerínky od Bati vás svou kolekcí pro jaro léto 2013 doslova okouzlí. Z nabídky si bez problémů vybere každá z vás. V kolekci najdete baleríny různých stylů, barev a pro různé příležitosti. Stačí jen vybrat a vyrazit v nich do školy, na rande, do práce nebo do společnosti.

Pojďme se podívat jaké krásné Baťovky v podobě balerínek nám světoznámý a uznávaný obuvník Baťa připravil! Připravili jsme pro vás ukázkový výběr z nabídky. Celá speciální kolekce je dostupná
v eshopu Baťa.cz


Důraz na netušené pohodlí

Elegantní baleríny značky Flexible v různých barvách. Baleríny s technologií Flexible, to je  mimořádná lehkost a komfortní pohodlí při chůzi.




Důraz na detail

Rozkošné baleríny značky Baťa v lesklých i pastelových barvách s mašličkou, jsou ideální obuví pro každou z vás, která se chcete zviditelnit a přesto zůstat svá.



Pohodlné botky pro opravdové rokerky jsou tyto krásné baleríny zdobené kovovými cvoky. Hodí se nejen k jeansovému či koženému oblečení, ale i k lehoučkým letním šatům či sukni s halenkou.




Letošním trendem je i důraz na špičku obuvi, tedy jiná špička než boty. Některé modely se mohou pochlubit kromě jiné špičky i patou. Musím pochválit tento design, jelikož je velice elegantní a boty tím získávají ohromný šmrnc. Však jiná špička se odráží v módních kolekcích Coco Chanel každoročně, nehledě na trendy, a asi ví moc dobře proč!




Důraz na vysokou kvalitu

Balerínky značek Hōgl a Gábor jsou známé svou vysokou kvalitou zpracování, úžasným vnitřním komfort, propracovaným designem povrchu a super měkkým materiálem podešve a nášlapu. Jsou to boty do nepohopdy pro opravdové dámy, které ocení jejich dokonalé vlastnosti.



Více krásných balerín na
Baťa.cz





Nejnovější příspěvky
Obláčky
Bugatti vysoké oblečení Tamaris Antarctica plastové levně vegan Answear VIBRAM BIBLOO módní pláž Sanita Love baleríny lodičky kožené Moon BALENCIAGA Casual kód Shooz. kozacky ClaudiaGhizzani podpatku dámské Ghizzani trendy Reisenthel bílá Crocsy třásněmi bílé valentýn akce Superga FRIDAY mimosezónní Sandály kolekce Geox polovinu kovbojky zdravotní kotnickova Timberland EMU backory 2014 zestihlujicí Claudia střevíčky plážové teniska body conversky klínku Bibloo hubnoucí se do Tropeziennes BLACK za Filling Klein Les kotnikove bazénu komplet doprava Girl Crocs crocs pánská Joules plážovky Size holiny Moschino geox Hunter Dr. AirStep sprchy Brenda MissSelfridge ponožkové baleriny nepromokavý vodě nákup Tozzi Calvin Desigual Toms Zaro elastické sleva pomalovane voňavá holinky tipy hubnouci výprodeji veselé kozačky vše Sleva květy in eco pantoflíčky zavazování deichmann Módní plátěnky Hilfiger hit holínky zdarma předvánoční balerínky punčochové puntík pláštěnka slevě sandále Cocinelle flopsy 70% výprodej So sněhule Deasel Streetfly Fluchos plášť proužek Hardy sandály #zustantedoma podzimní kupón barevné sandálky Yurban Green Blink válenky tenisky Hasbeens na damské valenky Leguano deště kvety Zaxy vánoční Converse Scholl Boot nad Černý Marco kecky Walk sexy vyprodej Carlington Caprice dětské WEEK Bata žabky snehule Salamander bot Aldo Melissa Think Pieces Akce Dr.Sholl dřeváky zanckove bazárek espadrilky levné Boots chlapecké Ed sandaly Mušketýrky typu Clarks dámská zdravá ženy Steve 2013 dámy domaci černé pátek povánoční děti pánské mdž damske deštník Cariniii obuvi polobotky ZOOT kolena letní Vagabond originální Asics šněrovací obuvnictví boty móda Boxfresh slevu Adidas textem nazouváky zimní Hogel bosoboty značkové 2016 slevový muže holínkx Donna mušketýrské Poncho slevy k třásně outfit sněhu pinko Gant Tommy FitWalk Cary srdce Ipanema GinoRossi Dream Antibakteriální TIMBERLAND CalvinKleinJeans mušketýrského ZipSox luxusní Madden ECO zlevnene bibloo ve barefooty kupon s červená Walkmaxx podkolenkové Perkins zamilované ZAXY podzim Carinii barar Mel City FillingPieces toms plážová Fericelli bosoobuv zabky Vagabong Dorothy Attitude strečové kvalitní Baleríny obuv páni Lacoste Valentýna dívčí impregnace Balerínky pantofle Soliver kvetovane Deichmann extravagantní Guess slevou Pinko Snoboot Break&Walk letni
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky