Pánská obuv SLEVY - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Obuv v souladu s přírodou zn. Timberland, právě nyní se slevou až 2 000 Kč

Vytvořil v Pánská obuv SLEVY ·
Tags: TimberlandslevaveganbotyECOobuvpánskáobuvecodámskáobuvdětskéboty


Beyonce a její rodina milují Timberland boty! Také se i Vy rád/a obouváte do bot Timberland? A nebo jste doposud ještě neumožnili svým nohám zažít komfortní pohodlí?

Pro Vás všechny, jsou tu právě nyní krásné trendy modely pánské a dámské obuvi americké značky Timberland, která se vyznačuje vysokou kvalitou, pohodlím a dlouhou životností, se slevou 1 000 až 2 000 Kč na 1 pár bot. V široké škále obuvi Timberland najdete tyto pánské a
dámské zimní, letní, podzimní a jarní boty:




  • Kozačky

  • Kotníčkovou vyšší obuv

  • Sandály

  • Módní tenisky

  • Polokozačky

  • Mokasíny

  • Žabky


a další zboží špičkové kvality, jako oblečení a doplňky.



Vykročte
z vesela a pohodlně do zaměstnání, na rande, nákupy či do přírody, v krásných botách zn. Timberland, které jsou vyrobeny s ohledem k životnímu prostředí. Mnohé modely jsou také přátelské ke zvířatům, což znamená, že tyto nádherné vegan modely nejsou vyrobeny z živočišného materiálu, a tudíž potěší i fanoušky trendy módy z řad Veganů.

Světová jednička Timberland
, pro obuv používá přírodní, organické a ECO materiály. Například vegani se mohou obout do bot Timberland, které jsou vyrobeny z organické bavlny a textilií z recyklovaných PET lahví a obnovitelných materiálů. Textilní materiál vyrobený z recyklovaných PET je silný, prodyšný a odvádí vlhkost stejně jako polyester.

Timberland TV | Earthkeepers Nature Needs Heroes "Lost Bottle" C




Všechny
boty jsou testované v extrémních venkovních podmínkách, a proto Vám anebo celé Vaší rodině poskytnou patřičný komfort po celý den nošení.

Pokud je pro Vás pohodlí a kvalita bot rozhodující, a zároveň chcete udělat dobrý skutek, neměla by obuv
ekologické značky Timberland
chybět ve Vašem botníku.

Obujte se i Vy do značkových bot Timberland za příjemnou cenu >>





Pánové, tyhle trendy boty Tommy Hilfiger zkrátka musíte mít - nyní akce -50%

Vytvořil v Pánská obuv SLEVY ·
Tags: pánskáobuvTommyHilfigerzapolovinuslevyakce
Vánoční slevy -50% na pánské boty Tommy Hilfiger jsou tu, a vy si tak můžete pořídit luxusní pánskou obuv TH za neodolatelnu cenu, již od 499 Kč...

Pánská obuv akce - kupte si jeden pár pánské obuvi a druhý získejte za polovic

Vytvořil v Pánská obuv SLEVY ·
Tags: CasualAttitudeDreaminGreenCarlingtonSoSizeYurbanFericellipánskáobuvpánskébotyakcesleva
Pánové, nenechte si ujít akci na pánské boty: 1 pár pánské obuvi + 1 pár pánské obuvi za poloviční cenu s 50% slevou. Obujte se do kvalitních značkových bot Casual Attitude, Dream in Green, Carlington, So Size, Yurban, Fericelli a ušetřete.

Asics - trendy pánské tenisky Asics za poloviční cenu!

Vytvořil v Pánská obuv SLEVY ·
Tags: Asicsslevabotyslevaobuvslevybotyslevyobuvteniskypánskébotyslevyteniskyakcekvalitníobuv
Nejnovější příspěvky
Obláčky
Mušketýrky páni kolekce Tamaris se teniska kvalitní Think kožené Steve Love kovbojky Superga zamilované pánské Moschino dámy Girl kolena Calvin Walkmaxx City hit Valentýna Cocinelle TIMBERLAND Baleríny pomalovane výprodej Walk ECO Klein Sandály damské vyprodej dětské dámské zdarma Módní flopsy slevu slevě kozacky BALENCIAGA ponožkové bílé holiny chlapecké sandaly Lacoste polobotky deště zdravotní sandálky crocs zanckove veselé Melissa Poncho Guess Joules bosoobuv Balerínky obuv voňavá textem Boot sněhu předvánoční kupon žabky Akce za sleva kód VIBRAM nad dívčí Blink Vagabond plastové do hubnoucí snehule Scholl obuvnictví sexy Dorothy mdž výprodeji Ipanema střevíčky Moon Hardy pantoflíčky baleriny na MissSelfridge letni domaci pláž Bibloo plášť deštník Hogel AirStep kotnikove elastické ve kotnickova Caprice Shooz. Filling CalvinKleinJeans pátek podzim eco holínky třásněmi bot plátěnky Deasel Geox Vagabong značkové Pieces zimní Leguano levné Asics 2014 strečové děti GinoRossi kupón slevový plážové komplet Streetfly So Bugatti Size bílá mimosezónní holinky BIBLOO Aldo 2013 ZAXY vodě Gant holínkx body ženy Donna Brenda Salamander baleríny dřeváky bosoboty kecky černé podkolenkové Madden toms impregnace ZipSox Soliver Dream sandále doprava Adidas bibloo lodičky outfit pánská Tozzi bazárek povánoční šněrovací slevou Ed Carinii Attitude Reisenthel #zustantedoma FillingPieces srdce k Break&Walk deichmann třásně oblečení letní Pinko válenky espadrilky Boxfresh sněhule Green Tropeziennes Hunter geox nazouváky damske slevy kvetovane klínku Fluchos Crocs vegan mušketýrské Dr.Sholl typu Hasbeens barefooty 70% Carlington Boots BLACK sprchy Cary pláštěnka ZOOT polovinu FitWalk podpatku valenky podzimní zestihlujicí plážovky levně Černý Bata barar in obuvi Marco červená zlevnene tipy zavazování luxusní Converse Answear boty Fericelli pinko kvety Toms hubnouci tenisky květy Hilfiger conversky backory trendy valentýn balerínky akce Snoboot Ghizzani Zaxy s Deichmann Antibakteriální puntík WEEK vysoké Zaro Sleva zdravá Mel FRIDAY nákup barevné módní mušketýrského móda kozačky Clarks EMU Tommy nepromokavý Les Crocsy punčochové vánoční Sanita Timberland Desigual dámská Antarctica proužek sandály Dr. Casual bazénu 2016 zabky muže vše pantofle Perkins extravagantní Claudia Yurban originální ClaudiaGhizzani Cariniii plážová
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky