Letní tipy - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

5 roztomilých bot, které do letošního parného léta potřebujete - léto 2018

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: HogelAnswearespadrilkyBibloosandálkySupergapantofleletniobuvHasbeensdřevákyboty




Představujeme vám rozkošné kousky letní obuvi pro dívky a dámy, které jsou vyrobeny z příjemných přírodních materiálů jako např. espadrilky z tkané bavlny, pantofle s lýkovou podešví, pohodlné dřeváky nebo páskové sandálky, které v prosluněných dnech udělají vaše nohy tááák trendy...



Páskové dřeváky na klínovém podpatku Swedish Hasbeens Cross Strap Debutant

Švýcarské Hasbeens na ZOOT.cz  -30%
3 499 Kč 2 449 Kč


Vraťte se toto léto zpět v čase až do 70. let a udělejte si radost těmito dřevěnými botkami s koženými pásky a druky, které dodají například květinovým šatům bohémský šmrnc.








Plátěné espadrilky na zavazování nad kotníky

espadrilly na modino.cz
cena 299 Kč

S těmito roztomilými a hlavně pohodlnými espadrilkami z režného plátna, s trendy pruhovaným vzorem, jutovým klínkem a rozkošnou mašličkou u kotníků, budete nepřehlédnutelná a stanou se ústředním bodem nejlépe džínového oblečení.







1908 Superga pantofle nejen k bazénu

Superga pantofle   -20%
na vemzu.cz
750 Kč 600 Kč


Pokud se chystáte na dovolenou k moří, wellness pobyt či si pujdete o víkendu zaplavat do rybníku, bazénu nebo aquaparku, pak jsou tyto pohodlné pantofle do vody i na souš, právě pro vás. Vklouzněte do nich a hurá za vodními radovánkami.










Högl semišové
Pantofle v pánském stylu

Högl pantofle   -35%
na bibloo.cz
3 799 Kč 2 629 Kč


Krásné pantofle ala mokasíny Högl, mají uzavřenou špičku, která ochrání vaše prsty u nohou, a otevřenou patu, která vašim nohám poskytne potřebný vzduch v horkých měsících. A nejen to. Jejich jasně modrý styl rozjasní váš letní den i outfit. Úžasné budou s bílými šaty nebo džínovými kraťasy či capri kalhotami.







Answear romantické sandálky

Answear sandále   -30%
na answear.cz
749 Kč 599 Kč


Tyto nádherné symboly léta, jsou i přes vyšší podpatek dostatečně pohodlné, a můžete si je obout do práce, na párty, do kina..., zkrátka v nich zvládnete i delší chůzy. Pokud máte ráda květinové vzory, tak proč neobout tyto jasně žluté sandálky s květinovým podpatkem třeba k rozevlátým letním šatům s kvítky nebo ke žluté plisované sukni.










Bílá obuv je opět v kurzu! Podívejte se na trendy kousky, v kterých budete zatraceně šik...

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: bílébotybíláobuvpánskédámskéAldoGinoRossiAdidasBataClaudiaGhizzaniZaxyMelissaBoxfreshCalvinKleinJeans
Přinášíme vám přehled těch nejkrásnějších sportovních i elegantních kousků pánských a dámských bot v bílé barvě, která je letos trendy a neměla by chybět ve vašem botníku. Nechte se inspirovat sandály, teniskami, pantoflemi, balerínami či lodičkami v zářivě bílé barvě od značky Aldo, Gino Rossi, Adidas ZX Flux, Bata, Claudia Ghizzani, Zaxy, Melissa, Boxfresh, Calvin Klein Jeans a dalšími...

Sandály na šněrování a zavazování - Inspirujte se letním trendem 2016

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: SandályAldoBataMissSelfridgesandáledámskénazavazováníšněrovacístřásněmitřásně
Co v letě 2016 nesmí chybět v dámském botníku? Jaké sandály jsou letos trendy? Letním hitem jsou sandály a lodičky na šněrování přes nárty a okolo kotníků, které mohou být zdobeny střapci a třásněmi. Podívejte se na exkluzivní výběr těch nejúžasnějších modelů, které si zamilujete na první pohled...

Letní HIT 2016: krásné dámské Crocs pantofle, sandálky a baleríny s masážním lůžkem

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: crocsletniobuvdamskesandalybalerinyzabkycrocskolekce2016

Trendy letní sandály a pantofle - hity léta 2015 pro ženy i muže

Vytvořil v Letní tipy ·
Nejnovější příspěvky
Obláčky
Break&Walk podzim baleríny kupón plážová elastické podpatku punčochové šněrovací slevu Fericelli Love Akce kupon Hilfiger Crocsy vánoční dřeváky Caprice dámské Hogel Reisenthel sandály kovbojky Timberland baleriny conversky outfit Antibakteriální holiny barefooty kód Lacoste módní Brenda Melissa Shooz. Moon černé vegan typu muže FRIDAY Think slevy slevě Tommy Crocs deště Tropeziennes Girl Bibloo ponožkové nepromokavý Hardy pátek zlevnene tipy ZipSox dámská pláštěnka obuvi zamilované crocs Sandály 2016 Claudia Guess Mel Fluchos kotnikove teniska extravagantní Sanita Snoboot Streetfly oblečení Yurban BALENCIAGA polovinu Zaxy vše Attitude Antarctica Perkins sexy značkové zanckove Asics Casual FitWalk Deasel květy sleva povánoční Klein sandálky plážovky pinko Dorothy strečové proužek geox textem #zustantedoma Answear komplet střevíčky kozačky zdravá pánské EMU backory bílé sněhule výprodeji ZAXY barevné Cary Filling boty AirStep 70% bosoboty bot s bílá kvalitní podzimní Mušketýrky Madden puntík plastové plážové Ed ve Scholl k VIBRAM letní levné Gant domaci předvánoční Pinko zestihlujicí zimní balerínky slevou holínky Size Leguano Carlington kolekce City BLACK Ghizzani levně na Cariniii zavazování 2013 polobotky body páni Balerínky barar Hasbeens Bugatti móda Boxfresh nazouváky deichmann pantofle Walk dívčí sandaly Zaro sněhu Moschino nákup Aldo Converse ClaudiaGhizzani Marco BIBLOO valentýn bibloo impregnace Clarks WEEK Vagabong trendy hubnoucí žabky hit Steve damské Dr.Sholl CalvinKleinJeans Donna originální mdž Boot Deichmann hubnouci Joules srdce ZOOT podkolenkové bazénu TIMBERLAND Dream kvety mušketýrského kecky damske luxusní toms bazárek Pieces Carinii kotnickova klínku plátěnky obuv in zdarma GinoRossi Toms mušketýrské 2014 pánská eco FillingPieces Walkmaxx snehule sandále Ipanema So Valentýna ECO dámy nad voňavá Blink Superga Salamander Les flopsy zdravotní plášť Hunter veselé Geox holinky Green Tozzi Dr. do válenky Desigual Baleríny valenky slevový dětské Tamaris pláž Boots Cocinelle kožené červená se holínkx deštník Vagabond zabky kozacky Soliver ženy espadrilky lodičky vodě třásněmi chlapecké letni tenisky kvetovane doprava třásně pantoflíčky akce Černý vyprodej Bata Adidas mimosezónní za kolena bosoobuv pomalovane sprchy MissSelfridge obuvnictví děti Sleva Calvin Poncho Módní výprodej vysoké
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky