Chcete mít nohy v teple? Pořiďte si kvalitní a pohodlné sněhule nebo válenky... - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Chcete mít nohy v teple? Pořiďte si kvalitní a pohodlné sněhule nebo válenky...

Vytvořil v Tipy na zimu ·
Tags: sněhulesnehuleEMUvalenkyválenkybotydosněhuCrocsClaudiaGhizzaniSnobootMoonBootBreak&WalkAntarcticaBoots

Konečně k nám dorazila ta pravá mrazivá zima a bílý sníh pokryl krajinu, hory, ulice měst a vesnic. Všichni se tetelí zimou, oblékají teplé bundy a kabáty, nasazují čepice, rukavice, šály a samozřejmě teplé zimní boty, které zajistí nohám příjemné teplo a sucho.  



A právě teplým botám na zimu se budeme v dnešním článku věnovat. Pokud tedy žádnou teplou zimní obuv nemáte ve svém botníku, je ten pravý čas to napravit. Nechť je vám inspirací náš přehledem těch nejlepších a nejpohodlnějších dámských i pánských bot do sněhu a mrazu, které dokonale zahřejí vaše nohy i v té nejkrutější zimě.



SNĚHULE

Dámské a pánské sněhule jsou skvělou volbou na chození po horách, ale i po zasněžených městských ulicích. Pokud při výběru sněhulí dáte přednost nejen trendy designu, ale i kvalitě, tak máte po několik zim zaručeno pro své nohy pohodlí a suché teplo na každém kroku.

Nám se velice líbí sněhule, které jsou vyrobené z kvalitních materiálů, tudíž vydrží déle než jednu zimu a navíc disponují elegantním či originálním hravým designem:



Crocs - úžasné dámské, pánské i dětské sněhule

V měkoučkých sněhulích Crocs Vás zima bude bavit, prostě si ji užijete, a to díky patentovanému materiálu Croslite, z kterého jsou sněhule vyrobeny. Sněhule Crocs jsou stylové, nepřekonatelně lehké a pohodlné boty, které můžete obout do města i na hory, neboť zahřejí i v těch nejtužších mrazech. Obuv Crocs je antiseptická, neklouzavá a ultralehká. Zkrátka Crocsy jsou fantastické boty do zimy a sněhové nadílky, které ocení každá žena, muž i dítě.




Objevte kouzlo těchto parádních sněhulí, a obujte sebe i celou svou rodinu do obuvi s tradicí a puncem vysoké kvality. Podívejte se do nabídky sněhulí Crocs v eshopu Vivantis.cz.



Claudia Ghizzani - nádherné chlupaté sněhule alá Yetty

Toužíte po jedinečných zimních botách do hor i zasněžených městských ulic, které budou krásné, teplé, funkční, malinko výstřední a pohodlné jako bačkory? Tak přesně takové jsou sněžné boty Claudia Ghizzani, které k Vám přicházejí z Itálie od módních tvůrců, kteří moc dobře vědí jak zaujmout.



Chcete-li zimu prožít s nohama v teple a ve velkém stylu, pak jsou pro Vás tyto béžové nebo černé chlupaté sněhule, které koupíte v eshopu DesignShoes.cz, ten pravý kousek, s kterým zdoláte ledové plochy i zasněžené kopce hravě, jako sněžný muž Yetty.



Snoboot - luxusní módní dámské sněhule

Snoboot je mladá módní značka z Nizozemska, která nabízí ženám vysoce kvalitní sněhule v trendy designu a to teprve od roku 2011. I za tak krátkou dobu si získaly sněhule Snoboot velkou oblibu u žen všech generací, neboť tyto sněhule nejsou obyčejné boty, ale zkrátka "snoboot!



Jak můžete vidět na obrázku, sněhulím lze různě měnit vzhled, například ohnutím nebo barevnými tkaničkami. Sněhule jsou veselé a hravé.

Sněhule Snoboot seženete v různých barvách a designech na stránkách internetového obchodu
SvětBot.cz



Moon Boot - kvalitní pánské a dámské sněhule, které vám zajistí pěkný look

Tyto zimní trendy sněhule, udrží vaše nohy v teple po celou zimu, a to až do -35°C. Jsou odolné vůči vodě, hřejivé, měkké a navíc některé modely disponují velice zajímavým designem, který ne náhodou připomíná boty legendární expedice Apollo na Měsíci. Tvůrci těchto sněhulí se totiž inspirovali kosmonautickou obuví Neila Armstronga.




Pokud chcete teplé a designové sněhule, v kterých se budete cítit jako v bavlnce, pak si neváhejte pořídit tyto značkové dámské nebo pánské zimní sněhule Moon Boot, , které najdete v
nabídce eshopu Answear.cz. Čekají zde na Vás sněžné krasavice, které vidíte na obrázku, a také jiné zajímavé modely sněhulí nejen od této italské značky.

Zajímavost: Moon Boot obuv byla v roce 1999 jmenována jako jedna z nejdůležitějších figur designu 20. století na výstavě Carrousel v pařížském Louvru. Dnes je značka Moon Boot jedním z nejsilnějších hráčů na trhu s botami.




VÁLENKY

Není na světě pohodlnější zimní obuv než-li válenky. Válenky jsou takové lehké, měkké a teploučké bačkory do sněhu a mrazu. A i přesto, že jsou jako bačkory, zdaleka jako domácí obuv nepůsobí.

EMU AUSTRALIA - Ručně šité ovčí válenky = láska na první obutí

Zajímavé válenky v módním designu a trendy barvách, nabízejí jedinečné pohodlí měkkoučkých bačkor, díky antialergenní beránčí kůži, vlně a kožíšku od australských oveček Merino.




Originální australské válenky značky EMU, jsou odolné vůči mrazu, a některé modely jsou odolné i proti vodě (technologie EVA, Waterproof). Vaše nohy budou tyto krásné a vysoce kvalitní válenky hýčkat a hřát za jakýchkoliv klimatických podmínek, neboť  Merino vlna výborně izoluje, má vysoce absorpční schopnost  a pomáhá udržovat stálou tělesnou teplotu i v té nejkrutější zimě.

EMU válenky můžete nosit podle nálady a outfitu různě ohrnuté nebo neohrnuté. Neváhejte si vybrat svoje nádherné EMU válenky, které jsou pro svou kvalitu i vzhled oblíbené po celém světě a milují je i módní ikony a hvězdy filmové i hudební scény.

TIP: Válenky EMU vám na rozdíl od levných válenek ze syntetickým materiálů, budou sloužit mnoho let a stále budou vypadat jako nové!

Tyto krásné, ručně šité dámské modely válenek z kolekce EMU AUSTRALIA, najdete v nabídce Fashion obchodu Different




Break&Walk - trendy dámské válenky do zimní nepohody

Například válenky od španělské značky Break&Walk mají šmrnc a mnohé modely jsou dokonce i sexy. Vybírat můžete z modelů - klasické válenky pod kolena, nízké válenky a válenky na klínku. Válenky Break&Walk jsou vyráběny z ovčí vlny nebo mikrovlákna a proto jsou určepouze do zimy a mrazu, nikoli do deště.



Válenky můžete nosit
s upnutými džínami, kalhotami, kamašemi či leginami. Pokud máte ráda pohodlí a ležérní styl, jsou válenky pro vás to pravé obutí do zimního mrazivého počasí.  

Tyto úžasné dámské válenky
Break&Walk najdete v mnoha trendy barvách a designech na stránkách <a href="#" onclick="window.open('http://www.anrdoezrs.net/links/7122614/type/dlg/sid/valenky-damske/http://www.designshoes.cz/damske-boty/damske-valenky'); return(false);" class="imCssLink">internetového obuvnictví DesignShoes



Antarctica Boots - stylové dámské válenky do mrazivé zimy

Udržujte tuto zimu své nohy v teple a buďte zároveň super stylová, v těchto nádherných dámských válenkách od kanadské značky Antarctica Boots. Vybrat si své pohodlné válenky můžete z řady různých trendy designů, barev a velikostí -  nízké válenky, středně vysoké válenky a vysoké válenky. Platforma válenek je nízká a neklouže. Boty jsou ozdobené logem značky, knoflíky a některé mašličkou. V nabídce najdete i modely hladké bez ozdob a zapínání, které můžete ohrnout a přizpůsobit si tak válenky svému zimnímu outfitu. Všechny modely válenek mají uvnitř boty hřejivou kožešinu.






Válenky se hodí ke každému outfitu, jak do městské divočiny, tak i na horské tůry či procházky zasněženou krajinou.


Podívejte se, jaké krásné, hladké nebo chlupaté modely válenek Antarctica Boots nabízí nákupní klub BigBrands, které dnes dokonce můžete koupit se slevou až 77% z původní ceny.


Dopřejte svým nohám teplo a pohodlí v kvalitních sněhulích nebo válenkách. Prožijte letošní mrazivou zimu s nohama v příjemném teplíčku...






Bez komentářů


Nejnovější příspěvky
Obláčky
Walk kvety Dr.Sholl Clarks bazénu VIBRAM vodě Girl módní nákup zimní Caprice holínkx vše nad Deichmann oblečení Mel Mušketýrky kolekce Dorothy Sandály sandále Crocsy Baleríny Attitude komplet za 2016 body BIBLOO balerínky Desigual Soliver GinoRossi Geox pánské sprchy Lacoste Dream pantofle vánoční puntík zavazování s zlevnene Černý 2014 TIMBERLAND veselé Timberland bosoobuv páni muže bílé originální holiny Moschino plážovky se sleva snehule valentýn BALENCIAGA Ipanema Green sněhu holínky Donna domaci Converse polobotky Casual sandály kolena mušketýrského dámská kovbojky deště Zaro zestihlujicí Guess dřeváky Streetfly kupon plátěnky Think Módní výprodej pantoflíčky AirStep bot nazouváky Yurban letní zanckove FillingPieces ZAXY k Pieces střevíčky Boot Love damske Dr. Bugatti třásněmi Ghizzani voňavá Break&Walk luxusní Vagabong obuvnictví slevový Answear Akce Fluchos pomalovane slevy akce extravagantní So conversky Hardy kód FitWalk Blink Snoboot mimosezónní Hilfiger ponožkové Zaxy barefooty Calvin Bata Hasbeens bazárek podzim pláštěnka WEEK kvetovane pinko Size srdce válenky City pátek Brenda sandálky impregnace plážové holinky plášť předvánoční značkové boty #zustantedoma mdž Gant eco Carinii toms strečové Hunter Crocs Moon slevou EMU výprodeji Superga vegan proužek děti elastické Balerínky žabky hit Tamaris Pinko Steve 2013 na Cariniii valenky do klínku letni Poncho sněhule typu Scholl Filling Sleva dívčí Carlington BLACK ZOOT chlapecké květy kotnickova dětské polovinu kotnikove ECO Reisenthel lodičky outfit pánská Klein ClaudiaGhizzani Bibloo vyprodej slevu Antarctica tenisky hubnoucí CalvinKleinJeans geox podkolenkové móda Cocinelle in Boots levně vysoké tipy sexy mušketýrské podzimní Cary punčochové Claudia Joules Valentýna Ed povánoční damské Walkmaxx bibloo zdravotní kvalitní podpatku Fericelli Leguano teniska flopsy zdravá textem Les kozačky Asics třásně šněrovací deichmann Marco Vagabond plážová Melissa zdarma doprava baleriny Tozzi levné Shooz. červená obuv Perkins černé obuvi zamilované kožené trendy Madden Antibakteriální kupón kecky hubnouci plastové pláž sandaly ve kozacky dámské FRIDAY Tropeziennes ženy deštník barevné crocs Aldo Deasel bosoboty espadrilky MissSelfridge Sanita dámy nepromokavý baleríny backory Tommy Hogel barar Boxfresh zabky Adidas slevě Salamander ZipSox Toms 70% bílá
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky