Espadrilky TOMS hit 2018 - prvotřídní pánská obuv, která sluší i pomáhá - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Espadrilky TOMS hit 2018 - prvotřídní pánská obuv, která sluší i pomáhá

Vytvořil v Tipy a Trendy ·
Tags: obuvtomsespadrilky




Obuv značky TOMS je tu, a Vy máte nyní konečně příležitost doplnit svůj jarní a letní outfit o tyto fantastické botky, které jsou nejen úžasně pohodlné a vypadají skvěle, ale zároveň také slouží dobré věci. To ví i několik českých osobností, které mají přímou zkušenost s charitativní pomocí, jmenujme například: Jan Tilinger, herec a hudebník David Krauz, architekt a ředitel občanského sdružení Surya či Klára Issová a Natália Babčanová ze sdružení Kedjom Keku. Ze světových hvězd a trendařů, kteří se s láskou obouvají do těchto originálních bot a nedají na ně dopustit, jmenujme: Kristen Stewart, Keira Knightley, Scarlett Johansson, Tom Cruise, Lenny Kravitz, Zac Efron a spousta dalších.

Modely pánských bot TOMS
se pohybují v ceně od 1 500 Kč (v akci od 760 Kč) - záleží na použitém materiálu, a Vy si je dnes můžete pořídit se slevou v eShopu Freshlabels.






TOMS = srdeční záležitost

Možná značku TOMS znáte a už máte jejich botky ve svém botníku. Co možná, ale nevíte, je dojemná skutečnost, že koupí těchto bot uděláte dobře nejen svým nohám, ale i nožičkám chudých dětí, které musí chodit bosky, protože si boty nemohou dovolit a mohou
o nich jen snít. Boty jsou pro ně luxus, který mi bereme jako naprostou samozřejmost.

Systém pomoci chudým dětem v rozvojových zemích funguje v podstatě tak, že čím více obuvi TOMS se prodá, tím více obuvi TOMS se rozdá tam, kde jsou potřeba, a to
ve spolupráci s lokálními nebo mezinárodními organizacemi. S tímto geniálním nápadem v podobě charitativní pomoci přišel sympatický Američan Blake Mycoskie poté, co při svých cestách po světě viděl na vlastní oči nejen krásy planety země, ale i lidské utrpení a bídu.



V roce 2006 převedl
Blake Mycoskie svou nádhernou myšlenku pomoci chudým dětem, do reálné podoby, a založil značku obuvi TOMS (Tomorrow shoes). Boty TOMS velmi rychle ovládly módní svět a nyní se s velkým úspěchem prodávají i v ČR.

K výrobě inspirovaly Blake Mycoskie
argentinské boty Alpargatas, jejichž design se stal součástí návrhu bot TOMS. Na svět tak přicházejí úžasné nazouvací mokasíny - Espadrilky nebo také slip-ony, které myslí na vaše pohodlí a zároveň i na druhé.


Dnes TOMS obouvá miliony dětí v Jižní Americe, Africe a všude tam, kde je potřeba (celkem přes 70 zemí).

A co je na tomto projektu naprosto geniální? Jednoduchost... Každý potřebujeme boty, tudíž není nic jednoduššího, nežli si koupit alespoň jeden pár a obout tak sebe i jedno chudé dítě. Je mezi námi mnoho dobrých lidí, kteří pravidelně přispívají na dobro, ale i těch, kteří by strašně rádi přispěli na charitu, avšak jejich momentální finanční situace to nedovoluje. Tento model však dává příležitost všem ať majetným či méně majetným - stačí si jen koupit
jedny boty pro sebe anebo obout celou rodinu...

Chcete-li být letos trendy a zároveň podpořit dobrou myšlenku, jsou boty TOMS ve vašem botníku naprostou nutností!


Nahlédněte do nové kolekce pánské obuvi TOMS a vyberte si ty nejslušivější boty pro dobrou věc, které se dají nosit s kalhotami i kraťasy a to v ulicích města, po cestičkách v přírodě či na mořské pláži.

Reklama -------------

Sezónní slevy na Bata.cz





Bez komentářů


Nejnovější příspěvky
Obláčky
deichmann kotnickova Steve Hogel obuvi dámské Hunter Deichmann punčochové slevě vodě bibloo ECO páni Hilfiger kozacky Mel extravagantní plážovky Ed zestihlujicí slevový damske holínky Moon Fluchos dřeváky proužek Valentýna WEEK Ghizzani City válenky Walk ZAXY móda pánské třásněmi srdce obuvnictví Soliver k kecky TIMBERLAND módní Černý Carlington Klein tipy plážové akce Ipanema mimosezónní Boxfresh pantoflíčky Madden doprava MissSelfridge sandálky FillingPieces Cary Perkins Sanita květy bílé textem plastové Antarctica kód Calvin levné kožené BLACK klínku vánoční mdž zabky Tropeziennes conversky Balerínky plážová pánská bazárek Cocinelle Módní Marco do nad bílá Sleva Antibakteriální pinko mušketýrského hit #zustantedoma slevy Snoboot vysoké polovinu červená Walkmaxx Melissa Lacoste polobotky luxusní Timberland sandály Dorothy Bibloo Hardy zanckove vegan Crocsy veselé pláž povánoční in ClaudiaGhizzani Dream na CalvinKleinJeans plášť Size FitWalk Guess třásně Blink ZOOT mušketýrské ve Aldo kupón ZipSox Akce Answear Gant elastické zdarma sněhu dívčí výprodeji Baleríny valentýn damské bot outfit letní balerínky střevíčky eco dámy So slevou bazénu sandále boty voňavá obuv backory Pinko deštník lodičky značkové impregnace děti kotnikove Think hubnouci s EMU Dr.Sholl teniska deště 2014 oblečení toms nákup Love typu Sandály Zaro Asics 2016 Leguano kvetovane domaci kupon holinky puntík Scholl Geox FRIDAY Hasbeens Streetfly Poncho černé Caprice Vagabond zavazování Vagabong strečové Salamander Superga kvalitní dámská Joules kolena podpatku chlapecké hubnoucí šněrovací Clarks nazouváky AirStep komplet kozačky bosoboty Filling baleríny Les levně výprodej barevné plátěnky espadrilky geox vyprodej Donna Shooz. ženy Casual baleriny Boot zimní žabky trendy muže sněhule BIBLOO za pantofle Break&Walk sandaly Moschino Dr. Claudia valenky předvánoční Brenda Tamaris Bata pátek Yurban Toms Reisenthel se barefooty Mušketýrky 2013 podzim Bugatti Boots kolekce body zamilované sexy holínkx BALENCIAGA originální dětské sprchy Adidas podkolenkové Cariniii flopsy podzimní Tozzi Girl 70% nepromokavý pomalovane barar tenisky Desigual letni holiny sleva slevu Pieces Carinii vše snehule VIBRAM kvety zlevnene Tommy Crocs bosoobuv kovbojky crocs Converse zdravá Deasel Zaxy ponožkové Attitude pláštěnka Green zdravotní Fericelli GinoRossi
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky