Teniskové jarní trendy aneb obujte se do květů a hravého designu - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Teniskové jarní trendy aneb obujte se do květů a hravého designu

Vytvořil v DÁMSKÉ TENISKY ·
Tags: teniskykvetovanekvetytrendy

Jaro 2019 přináší rozkvetlé kolekce pohodlných dámských tenisek s romantickým, hravým a veselým desingem, kterým podtrhnete váš přirozený půvab. Květinové tenisky můžete obout k letním šatům, sukni i džínám ohrnutým nad kotníky, a vždy budou absolutně perfektní.

Podívejte se na top kousky v trendy jarním stylu, v kterých budete IN

Bugatti dámské tenisky s květy



Bílé tenisky od značky Bugatti, jsou ozdobeny vyšívanými růžovými růžičkami se zelenými lístky. Tyto krásné kousky v jednoduchém designu, by rozhodně neměly letos chybět ve vašem botníku aby mohly romanticky ozdobit váš jarní a letní outfit.




Mustang nízké tenisky s květinovou krajkou

Tyto jedinečné tenisky od značky Mustang, neuniknou pozornosti vašich přátel, rodiny i kolemjdoucích, jelikož jsou svým designem výjimečné. Tenisky jsou totiž ozdobeny květinovou krajkou, která činí z tenisek opravdu unikátní kousek.




Desigual dámské sportovní tenisky s barevným květem



Kotníkové tmavo-modré tenisky Desigual Ankle Knitted Sneaker, se stanou luxusní ozdobou vašeho sportovně laděného outfitu. Nejen že jsou neuvěřitelně pohodlné, ale i krásné a to hlavně díky vyšívanému květu v tipických Desigual barvách.

Tento dsignový model tenisek je vhodný jak na sportování, tak i na běžné nošení.

Jít omrknout tenisky



Superga dámské ažurové tenisky
Na kecky Superga je radost pohledět a není pochyb, že v nich celá rozkvete a rozzáříte tváře všech ve vašem okolí.

Tenisky jsou celé ozdobené bílou krajkou s květy a díky jednoduchosti a bílé barvě jsou vhodné pro každodenní nošení i k outfitu v pestrých barvách.




HI STAR dámské tenisky s květy na vysoké platformě

Tyto trendy kousky od značky HI STAR, zdobí jemné květy, které realisticky kvetou na botě i platformě. Jde o velice nápaditý  květinový motiv, který je neokoukaný a velice krásně podtrhne vaš styl.

Tenisky zdobí nejen něžné květy, ale také módní nápis Golden Goose Deluxe.







Bez komentářů


Nejnovější příspěvky
Obláčky
pinko Think zdarma polovinu Calvin vyprodej dámské Attitude Dorothy pátek 70% kolena kód tenisky Filling Hilfiger body Streetfly oblečení nákup Klein GinoRossi bot FitWalk holiny se Fluchos kvety plážovky crocs Hunter Balerínky Snoboot hubnouci podpatku Love žabky Leguano slevu zamilované zdravotní FillingPieces Boxfresh sandály sandále ZipSox Ghizzani proužek kvalitní FRIDAY výprodej Casual Vagabond Break&Walk slevě backory Tropeziennes za Reisenthel trendy Bata Cariniii vegan bosoobuv TIMBERLAND luxusní Converse originální plášť válenky vodě elastické tipy dívčí dámská teniska Carinii módní Hasbeens kvetovane pánské komplet chlapecké hit ponožkové Gant kotnickova Valentýna bílá Tamaris černé Baleríny zimní bílé bibloo Pieces strečové textem Fericelli zanckove ECO Guess Walkmaxx dětské barevné lodičky Les Carlington flopsy podkolenkové deště dámy Scholl kotnikove Claudia Toms zestihlujicí plátěnky červená Blink Sleva typu Vagabong kozacky Moschino deštník Boots VIBRAM 2013 deichmann MissSelfridge puntík eco Soliver veselé Deichmann holínky holinky Steve třásně WEEK Zaxy Marco baleriny Akce páni levně geox mdž Ipanema Antarctica kolekce nazouváky nad valentýn impregnace pantofle levné BIBLOO ženy Girl vánoční BLACK sandaly Cocinelle punčochové Boot vysoké 2014 ClaudiaGhizzani bosoboty Tommy kozačky toms muže Timberland Bugatti srdce Walk hubnoucí bazárek zlevnene Dr. kupon Módní vše Perkins Dream Yurban šněrovací damske conversky EMU obuvi Moon letni nepromokavý barar Madden sněhu City zdravá Donna espadrilky 2016 pantoflíčky Size Mušketýrky Hardy do předvánoční obuv Deasel balerínky Superga zavazování pláž sleva Answear Pinko na AirStep pánská ve mušketýrské móda Asics střevíčky Crocs sexy extravagantní Adidas holínkx kožené sněhule Dr.Sholl pláštěnka třásněmi Sanita Joules k Desigual plážová ZOOT Green s plážové Shooz. značkové polobotky So mimosezónní Geox Cary akce Zaro kupón Mel sandálky Sandály outfit zabky dřeváky #zustantedoma Aldo Crocsy slevy Ed slevový CalvinKleinJeans sprchy podzimní BALENCIAGA plastové ZAXY Antibakteriální Tozzi povánoční voňavá barefooty doprava Brenda klínku Bibloo Lacoste kecky snehule Černý Hogel Melissa obuvnictví valenky kovbojky Poncho damské květy bazénu baleríny domaci děti letní slevou pomalovane boty podzim in Clarks Caprice mušketýrského výprodeji Salamander
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky