Letní tipy - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

5 roztomilých bot, které do letošního parného léta potřebujete - léto 2018

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: HogelAnswearespadrilkyBibloosandálkySupergapantofleletniobuvHasbeensdřevákyboty




Představujeme vám rozkošné kousky letní obuvi pro dívky a dámy, které jsou vyrobeny z příjemných přírodních materiálů jako např. espadrilky z tkané bavlny, pantofle s lýkovou podešví, pohodlné dřeváky nebo páskové sandálky, které v prosluněných dnech udělají vaše nohy tááák trendy...



Páskové dřeváky na klínovém podpatku Swedish Hasbeens Cross Strap Debutant

Švýcarské Hasbeens na ZOOT.cz  -30%
3 499 Kč 2 449 Kč


Vraťte se toto léto zpět v čase až do 70. let a udělejte si radost těmito dřevěnými botkami s koženými pásky a druky, které dodají například květinovým šatům bohémský šmrnc.








Plátěné espadrilky na zavazování nad kotníky

espadrilly na modino.cz
cena 299 Kč

S těmito roztomilými a hlavně pohodlnými espadrilkami z režného plátna, s trendy pruhovaným vzorem, jutovým klínkem a rozkošnou mašličkou u kotníků, budete nepřehlédnutelná a stanou se ústředním bodem nejlépe džínového oblečení.







1908 Superga pantofle nejen k bazénu

Superga pantofle   -20%
na vemzu.cz
750 Kč 600 Kč


Pokud se chystáte na dovolenou k moří, wellness pobyt či si pujdete o víkendu zaplavat do rybníku, bazénu nebo aquaparku, pak jsou tyto pohodlné pantofle do vody i na souš, právě pro vás. Vklouzněte do nich a hurá za vodními radovánkami.










Högl semišové
Pantofle v pánském stylu

Högl pantofle   -35%
na bibloo.cz
3 799 Kč 2 629 Kč


Krásné pantofle ala mokasíny Högl, mají uzavřenou špičku, která ochrání vaše prsty u nohou, a otevřenou patu, která vašim nohám poskytne potřebný vzduch v horkých měsících. A nejen to. Jejich jasně modrý styl rozjasní váš letní den i outfit. Úžasné budou s bílými šaty nebo džínovými kraťasy či capri kalhotami.







Answear romantické sandálky

Answear sandále   -30%
na answear.cz
749 Kč 599 Kč


Tyto nádherné symboly léta, jsou i přes vyšší podpatek dostatečně pohodlné, a můžete si je obout do práce, na párty, do kina..., zkrátka v nich zvládnete i delší chůzy. Pokud máte ráda květinové vzory, tak proč neobout tyto jasně žluté sandálky s květinovým podpatkem třeba k rozevlátým letním šatům s kvítky nebo ke žluté plisované sukni.










Bílá obuv je opět v kurzu! Podívejte se na trendy kousky, v kterých budete zatraceně šik...

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: bílébotybíláobuvpánskédámskéAldoGinoRossiAdidasBataClaudiaGhizzaniZaxyMelissaBoxfreshCalvinKleinJeans
Přinášíme vám přehled těch nejkrásnějších sportovních i elegantních kousků pánských a dámských bot v bílé barvě, která je letos trendy a neměla by chybět ve vašem botníku. Nechte se inspirovat sandály, teniskami, pantoflemi, balerínami či lodičkami v zářivě bílé barvě od značky Aldo, Gino Rossi, Adidas ZX Flux, Bata, Claudia Ghizzani, Zaxy, Melissa, Boxfresh, Calvin Klein Jeans a dalšími...

Sandály na šněrování a zavazování - Inspirujte se letním trendem 2016

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: SandályAldoBataMissSelfridgesandáledámskénazavazováníšněrovacístřásněmitřásně
Co v letě 2016 nesmí chybět v dámském botníku? Jaké sandály jsou letos trendy? Letním hitem jsou sandály a lodičky na šněrování přes nárty a okolo kotníků, které mohou být zdobeny střapci a třásněmi. Podívejte se na exkluzivní výběr těch nejúžasnějších modelů, které si zamilujete na první pohled...

Letní HIT 2016: krásné dámské Crocs pantofle, sandálky a baleríny s masážním lůžkem

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: crocsletniobuvdamskesandalybalerinyzabkycrocskolekce2016

Trendy letní sandály a pantofle - hity léta 2015 pro ženy i muže

Vytvořil v Letní tipy ·
Nejnovější příspěvky
Obláčky
#zustantedoma holínky Poncho textem Snoboot zabky BIBLOO Dorothy mdž Casual punčochové ECO pánská Zaro Bugatti zavazování EMU veselé Size holiny 2016 pánské deště značkové Lacoste Deasel mušketýrského Pieces FitWalk plážová Sanita černé doprava pláštěnka strečové Dr. deichmann plážové Marco WEEK slevy Walkmaxx válenky chlapecké VIBRAM podpatku ZOOT kvalitní Steve tenisky se obuvnictví módní Hunter AirStep pantofle Toms zestihlujicí 70% Love Balerínky bílé nákup plastové crocs barevné kecky s originální dámská hubnouci Tropeziennes in Girl Brenda kovbojky nepromokavý kolekce zdarma ZAXY trendy zamilované CalvinKleinJeans zlevnene dívčí Scholl City kvety damske teniska Geox proužek barefooty ve body sněhule pantoflíčky podkolenkové vánoční letní Gant tipy obuvi Carlington Leguano 2013 kožené Soliver Caprice Asics výprodej Klein typu Boot plátěnky Claudia nazouváky Calvin Perkins kozačky Shooz. valenky ponožkové Crocs Tozzi Deichmann slevový Fluchos luxusní Dream Break&Walk Madden kupón deštník Attitude bibloo Cariniii Yurban Dr.Sholl Carinii So Cocinelle bílá Timberland damské pinko Adidas Melissa sandálky boty Crocsy kotnikove Moschino Ed Sleva BALENCIAGA šněrovací plášť voňavá Walk Módní elastické bazárek kód vše do extravagantní slevu vegan Streetfly polobotky dámy 2014 Tommy Valentýna polovinu kozacky dětské komplet zdravotní eco Moon Answear sexy oblečení klínku Bibloo Fericelli ClaudiaGhizzani vodě Converse GinoRossi kvetovane pátek plážovky mušketýrské Cary děti hubnoucí sandály Ghizzani kotnickova dámské holínkx baleriny balerínky bosoboty předvánoční Boxfresh Hasbeens za třásně Vagabond Baleríny bosoobuv sprchy Vagabong Zaxy akce domaci espadrilky snehule srdce MissSelfridge Bata bot Filling obuv Sandály Joules FRIDAY Ipanema geox pláž puntík Clarks Superga Blink slevě Černý vyprodej podzimní sandaly ZipSox žabky podzim flopsy holinky povánoční Mel k zimní Tamaris kolena Mušketýrky Les hit kupon střevíčky červená BLACK zanckove levné sleva výprodeji bazénu Hilfiger lodičky Antarctica nad muže dřeváky sněhu Hardy barar Green květy na Akce Antibakteriální valentýn FillingPieces letni Donna zdravá Desigual Aldo Guess levně ženy impregnace Reisenthel conversky TIMBERLAND Think outfit třásněmi vysoké toms pomalovane sandále baleríny Boots mimosezónní backory Pinko páni Salamander Hogel slevou móda
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky