DÁMSKÉ TENISKY - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Teniskové jarní trendy aneb obujte se do květů a hravého designu

Vytvořil v DÁMSKÉ TENISKY ·
Tags: teniskykvetovanekvetytrendy

Jaro 2019 přináší rozkvetlé kolekce pohodlných dámských tenisek s romantickým, hravým a veselým desingem, kterým podtrhnete váš přirozený půvab. Květinové tenisky můžete obout k letním šatům, sukni i džínám ohrnutým nad kotníky, a vždy budou absolutně perfektní.

Podívejte se na top kousky v trendy jarním stylu, v kterých budete IN

Bugatti dámské tenisky s květy



Bílé tenisky od značky Bugatti, jsou ozdobeny vyšívanými růžovými růžičkami se zelenými lístky. Tyto krásné kousky v jednoduchém designu, by rozhodně neměly letos chybět ve vašem botníku aby mohly romanticky ozdobit váš jarní a letní outfit.




Mustang nízké tenisky s květinovou krajkou

Tyto jedinečné tenisky od značky Mustang, neuniknou pozornosti vašich přátel, rodiny i kolemjdoucích, jelikož jsou svým designem výjimečné. Tenisky jsou totiž ozdobeny květinovou krajkou, která činí z tenisek opravdu unikátní kousek.




Desigual dámské sportovní tenisky s barevným květem



Kotníkové tmavo-modré tenisky Desigual Ankle Knitted Sneaker, se stanou luxusní ozdobou vašeho sportovně laděného outfitu. Nejen že jsou neuvěřitelně pohodlné, ale i krásné a to hlavně díky vyšívanému květu v tipických Desigual barvách.

Tento dsignový model tenisek je vhodný jak na sportování, tak i na běžné nošení.

Jít omrknout tenisky



Superga dámské ažurové tenisky
Na kecky Superga je radost pohledět a není pochyb, že v nich celá rozkvete a rozzáříte tváře všech ve vašem okolí.

Tenisky jsou celé ozdobené bílou krajkou s květy a díky jednoduchosti a bílé barvě jsou vhodné pro každodenní nošení i k outfitu v pestrých barvách.




HI STAR dámské tenisky s květy na vysoké platformě

Tyto trendy kousky od značky HI STAR, zdobí jemné květy, které realisticky kvetou na botě i platformě. Jde o velice nápaditý  květinový motiv, který je neokoukaný a velice krásně podtrhne vaš styl.

Tenisky zdobí nejen něžné květy, ale také módní nápis Golden Goose Deluxe.







Nejnovější příspěvky
Obláčky
Bata zanckove letní vegan #zustantedoma bazénu ve baleriny slevy Hardy Crocsy sandály Bugatti deichmann Break&Walk voňavá Bibloo Crocs ZipSox klínku dámská Poncho podzim Desigual 2013 barar na sněhule sněhu bosoboty damske BLACK Sleva kovbojky květy typu elastické kupón obuvi kvalitní kvety třásně Superga Filling slevový GinoRossi impregnace zavazování zimní Streetfly k slevou originální Antibakteriální mdž espadrilky kozačky Hasbeens damské Brenda vyprodej Carlington conversky Klein proužek MissSelfridge zestihlujicí Sanita Boot zdravá pláž eco backory sleva pantoflíčky bot Boots Joules sexy mušketýrské plášť Tamaris se značkové slevě plážové akce Ghizzani vodě VIBRAM punčochové Adidas výprodej Fluchos Blink Tropeziennes balerínky body povánoční móda Marco Vagabond polovinu Scholl FitWalk komplet in holiny pantofle So kód dámy Sandály předvánoční Walkmaxx sandálky bibloo snehule pánská sandále ženy Ed extravagantní šněrovací Moschino Černý TIMBERLAND AirStep bazárek Reisenthel 2016 geox ponožkové Dorothy Balerínky Asics Mušketýrky kotnikove holinky Claudia deštník podzimní valenky zamilované děti tenisky pláštěnka obuvnictví oblečení City černé barevné veselé Cariniii ZAXY střevíčky Soliver nepromokavý Hunter Guess kvetovane EMU výprodeji plážová Love Les dámské levně dívčí WEEK Cocinelle dřeváky Deichmann Yurban nákup vysoké 2014 Dr. Melissa Vagabong kotnickova Hilfiger páni Zaro Timberland letni Gant Boxfresh třásněmi módní ECO Fericelli pátek kupon kolekce kožené Lacoste Ipanema pánské domaci Attitude trendy Tozzi mušketýrského bílá lodičky vše vánoční Green Valentýna slevu Think nad kozacky Carinii do tipy zabky Perkins Madden Shooz. Walk Answear muže nazouváky Moon podpatku kecky barefooty obuv Steve Antarctica hit Toms holínky Caprice Hogel žabky zlevnene Dream červená outfit deště Módní Zaxy zdarma zdravotní toms Tommy sandaly Geox Pieces plážovky 70% plastové crocs Snoboot Mel valentýn luxusní ClaudiaGhizzani za CalvinKleinJeans chlapecké Size Salamander Baleríny Girl bílé s Calvin pinko Deasel Akce Converse baleríny podkolenkové BIBLOO válenky Clarks boty Leguano strečové Casual Donna kolena mimosezónní plátěnky holínkx hubnouci Cary textem ZOOT sprchy Pinko flopsy Dr.Sholl bosoobuv dětské doprava teniska FRIDAY puntík pomalovane FillingPieces Aldo polobotky hubnoucí BALENCIAGA srdce levné
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky