Trendy lodičky 2014 - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:


ČTĚTE TAKÉ:
Nejnovější trendy v obouvání 2016 - jaké lodičky jsou letos trendy >>



TRENDY LODIČKY 2014

Jaké lodičky jsou pro tuto sezónu trendy?

Ne nadarmo lodičky hrdě nosí titul královny bot. Vždyť, který jiný typ obuvi dokáže toliko zdůraznit ženskou krásu nohou a ženskost vůbec, jako právě lodičky ať na nízkém, středním, vysokém nebo extra vysokém podpatku s různě vysokou platformou.

Pojďme se nyní podívat na módní lodičky, které by podle nejžhavějších trendů měly zdobit vaše půvabné nožky
!


Špičaté lodičky byly hitem loni a ani letos tomu není jinak

Výrazné špičky u dámských bot jste v průběhu několika předešlých desetiletí mohly milé dámy párkrát zaznamenat. Nikdy však zašpičatělé boty módním trendům nedominovaly tolik, jako v roce 1980, kdy byly naprostým hitem. Nyní se styl výrazně špičatých bot vrací na módní scénu znovu a Vy si tak můžete obohatit svůj botník o nějaký pěkný a slušivý pár lodiček s důrazem na špičku.



Jaké podpatky letos frčí?

Trendem sezóny jaro/léto 2014 je zejména pohodlí, tudíž v kurzu letos budou kromě lodiček i nesmírně pohodlné ploché boty, jako mokasíny, polobotky a tenisky s viditelnými ponožkami a to i k sukni nebo šatům. Samozřejmě též balerínky, pantofle a sandálky ať ploché, či na nízkém podpatku nebo klínku, budou in. Na své si přijdou i ženy a dívky dávajíc přednost stylu před komfortem, neb lodičky se středním a vysokým podpatkem nesmí chybět v žádné nejnovější kolekci lodiček. Rovněž takzvané brikety ve stylu 70 let jsou letos velice populární.

Vychytané úlovky lodiček od Answear
Vyberte si svoje nejkrásnější lodičky z nabídky Answear, kde na vás čekají trendy kousky různých stylů od nejlepších světových značek jako: Blink, Clarks, Friis & Company, Bugatti, Tamaris, Simple, Melissa, Gino Rossi, Hunter, Gabor, Boss Orange, Nixon, Gossard, Moschino, Marc O'Polo, Desigual, Gino Rossi, Diesel, Lacoste, Calvin Klein a další...

TIP: Získejte slevu 200 Kč na váš nákup za přihlášení se k odběru NEWSLETTERU!
Vychytané úlovky lodiček od Bati

Frčí lodičky se vzory i bez
Letos nemůžete pokazit nic ani s minimalistickým vzorem, hladkými botami bez vzoru či ozdob a ani s odvážnějším vzorem. Vzory se letos nesou zejména v duchu rozkvetlé louky, což znamená, že pro rok 2014 jsou neuvěřitelně trendy květinové nášivky, květy z korálků nebo potisk květů. V kurzu budete i v lodičkách s neotřelým hadím či zvířecím potiskem. Velice populární a in budete v lodičkách s hravým vzorem jako je puntík, barevné proužky, bílo-černá kostka, trojúhelník... Svůj styl můžete podtrhnout také obuví s prošíváním nebo ozdobou na špičce.


Křiklavé neónové  barvy bot jsou pro jaro / léto out

Letos, tak jako i v předešlých letech, budou trendem klasické odstíny, které má v botníku snad každá žena, jako je černá, béžová a hnědá. Boty těchto barev jsou vděčné, jelikož se dají báječně kombinovat skoro se vším, co už máte doma v šatníku.

Dalšími barevnými trendy v obouvání jsou lesklé boty v barvě
stříbrné/zlaté, černé/bílé, indigové/džínové,  krémově bílé a také semišové boty v jemných pastelových barevných tónech. Dominují boty v barvě růžové,  žluté, ledově modré a odstíny stylové bordó barvy.  

Vychytané úlovky lodiček od Zoot


Co říci závěrem?
Doufám milé dámy, že jste také okouzleny, tak jako jsem já, letošní vkusnou, pohodlnou a krásnou obuví plné ženskosti s romantickým nádechem. Pamatujte však, že
 špičaté lodičky vypadají fantasticky jen když jsou dokonale sladěny s oblečením. Krásně se hodí k mini sukni nebo šatům, k sukni ke kolenům, ale i k maxi dlouhým vzdušným letním šatičkám. Naprosto úžasné jsou i s úzkými kalhotami, šortkami a úzkými džínsy.

Přeji vám všem šťastné vykročení do jarní a letní sezóny v těch nejkrásnějších a nejpohodlnějších lodičkách, v kterých budete jedinečně půvabné.

Autor článku: trendy-obuv.cz


Více o módních trendech v obuvi se dozvíte na našem blogu >>

Možná by Vás mohlo zajímat

... jaké lodičky byly trendy v roce 2013. Zjistěte rozdíl v barvách, zdobení, designu... a posuďte sami, které lodičky jsou krásnější. Ty letošní nebo ty loňské?

E-mailový club
Vstupte do e-mailového klubu, a my vás na oplátku budeme zcela zdarma informovat o aktuálních novinkách.
Módní boty slevy, obuv ve slevě, levná trendy obuv, výprodej trendové kolekce obuvi.
 



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky