Trendy baleríny aneb jaké letos frčí balerínky? - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

ČTĚTE TAKÉ:  
Nejnovější trendy v obouvání 2015 - jaké balerýny jsou trendy v roce 2015 >>

TRENDY BALERÍNY JARO, LÉTO 2014

Jaké balerínky jsou pro sezónu 2014 trendy?

Na žebříčku módní obuvi se drží oblíbené balerínky hodně vysoko již po řadu let a letos tomu není jinak a to zejména proto, že pohodlí je pro rok 2014 prvořadé. Navíc jsou baleríny univerzální obuv, jelikož je můžete obout k čemukoliv a pokaždé budou vypadat úžasně. Největším trendem v obouvání je pro jaro/léto 2014 plochá podrážka a výrazná špička. Pokud tedy chcete být in, můžete svůj jarní či letní outfit doplnit špičatým modelem balerínek. Nosit letos můžete, ale i své oblíbené zaoblené baleríny, které jsou vždy elegantní.

Módní trendy v obouvání přinášejí v roce 2014 do našich botníků něžné jarní osvěžení v podobě jemných barev, lesku a květinových aplikací. Na své si přijdou milovnice jemné sluníčkově žluté, nebesky modré, bordó i růžové barvy a také lesklé černé, hnědé, krémové, zlaté a stříbrné. Své nožky můžete letos obout do pohodlných elegantních hladkých lakovaných balerín nebo do balerínek s jemným květinovým či sexy zvířecím a hadím motivem. Semišový vzhled je také velice in. Velkým trendem jsou letos i květinové aplikace z korálků či mašliček, zejména na špičce.  

Pojďme se nyní podívat na módní baleríny, které by podle nejnovějších trendů měly zdobit vaše půvabné nožky!

Vybíráme z novinek pro jaro / léto 2014

Nahlédli jsme do letošní trendové kolekce balerín u nejlepších obuvníků a obchodníků zaměřených na on-line prodej kvalitní značkové a originální obuvi za výrazně nižší ceny. Zde Vám přinášíme pár ukázek něžných, elegantních i trošku divokých balerín, lahodících oku a slušících dámským nožkám, které jsou v současné době k dispozici on-line. Můžete se tak inspirovat i ke šťastným nákupům!

Vychytané úlovky balerín od Bati

Během teplých letních dnů je velice praktické lehké a vzdušné oblečení, jako například rozevláté šaty nebo kraťasy z přírodních materiálů. A co k takovému oblečení na nohy? No přeci něžné balerínky. K letním šatům i kraťasům padnou jako ulité. Ve dnech chladnějších můžete vyrazit v tříčtvrtečních úzkých kalhotech a nebo v džínách a opět si obujte vděčné a krásné balerínky. Džíny malinko ohrňte aby vynikly Vaše kotníky. Odhalenými kotníky dodáte vašemu letnímu outfitu neuvěřitelný sexy šmrnc a navíc se stanete magnetem pro mužské oči, neb muži na ženské nožce kotníky milují!!! Takže.... na to aby jste byla přitažlivá, se nemusíte trápit v lodičkách na vysokém podpadku, který je navíc letos pasé, ale Vaše krásné kotníky vyniknou i v pohodlných balerínkách!!!

Jedinečné úlovky balerín od ZOOT
E-mailový club
Vstupte do e-mailového klubu, a my vás na oplátku budeme zcela zdarma informovat o aktuálních novinkách.
Módní boty slevy, obuv ve slevě, levná trendy obuv, výprodej trendové kolekce obuvi.

Balerýny z letošní kolekce vynikají jemnými květinovými vzory, puntíky i proužky a také černo bílými konstrasty - kostka, káro... A které zaujali nás z redakce Trendy obuv? No přece ty baleríny, které budou letos na jaře a v létě skutečně módní...

Autor článku: trendy-obuv.cz

 



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky