Baleríny - nádherná módní kolekce balerínek 2013 - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Jaké balerínky jsou pro sezonu 2013 trendy?

Tak jako již kolikátou sezonu i letos se na žebříčku módní obuvi drží oblíbené balerínky hodně vysoko. A že je opravdu z čeho vybírat. Na své si přijdou milovnice něžných pastelových barev, květinek, mašliček a přírodních materiálů, jako je korek a lýko, ale i rebelky dávající přednost extravagantnímu designu, či rokovějšímu nádechu, jelikož jedním z hlavních témat módní obuvi 2013 a módy celkově, je metalický design s nýty, neonové barvy a divoké či retro vzory. Balerínky oproti předchozí sezoně získali špičatější tvar a zkrásněly. Botník si můžete doplnit i o elegantní lakované baleríny v černé či tělové barvě, s hadím motivem nebo o model typický pro značku Chanel - jiná špička, což je letos také velice in.

Pojďme se nyní podívat na módní baleríny, které by podle nejnovějších trendů 2013 měly zdobit vaše půvabné nožky!

Vybíráme z novinek pro jaro / léto 2013

Trošku jsme zalovili v trendových kolekcích balerín u nejllepších obuvníků a obchodníků zaměřených na prodej kvalitní značkové a originální obuvi za výrazně nižší ceny. Zde pár ukázek něžných i trošku divokých balerín, lahodících oku, a slušících dámským nožkám...


Vychytané úlovky balerín od Bati

Během teplých letních dnů bude velice příjemné obléci se do něčeho lehkého, vzdušného a s něžným nádechem, jako třeba rozevláté šaty. A co k šatům na nohy? No přeci něžné balerínky. K letním šatům padnou jako ulité. Ve dnech chladnějších můžete vyrazit v tříčtvrtečních kalhotech a nebo v džínách a opět si obujte balerínky. Džíny malinko ohrněte nad kotníky a dejte jim možnost vyniknout. Vypadá to sexy, a hlavně "mezi námi děvčaty",  pokud to ještě nevíte... tak muži na ženské nožce kotníky milují!!! Takže.... nato aby jste byla sexy, se nemusíte trápit v lodičkách na vysokém podpadku, kotníky vyniknou i v balerínkách!!!

Jedinečné úlovky balerín od ZOOT
E-mailový club
Vstupte do e-mailového klubu, a my vás na oplátku budeme zcela zdarma informovat o aktuálních novinkách.
Módní boty slevy, obuv ve slevě, levná trendy obuv, výprodej trendové kolekce obuvi.
Nádherné úlovky balerýn od Svět Bot

Balerýny z letošní kolekce vynikají divokými vzory, puntíky i proužky a hlavně barevnými konstrasty jako je žlutá, pastelově červená, oranžová a zelená, nejlépe v kombinaci s černou. A které zaujali nás z redakce Trendy obuv? No přece ty baleríny, které budou letos na jaře a v létě skutečně módní...

Extravagantní úlovky balerýn od Sexy obuv

Autor článku: trendy-obuv.cz

 



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky