09/2016 - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Joules HOLÍNKY - nádherné holiny inspirované britskou přírodou, které musíte mít...

Vytvořil v Levné barevné holínky ·
Tags: dámskéholínkylevnéholinyslevaJouleskvětypuntíkproužek

Právě nyní je ten správný čas na nákup módy do deště. Zejména pak nějakých pěkných designových holínek, které jsou u žen a dívek rok od roku oblíbenější a rády si je obouvají i do ulic velkoměst.


Pokud také chcete něco víc, než jen obyčejné gumáky, pak vystupte z řady s trendy holínkami od britské značky Joules, které jsou hravé, veselé a rozkvetlé jako svěží jarní příroda. Vydejte se vstříc děšti a mokru v praktických a stylových holínkách Joules, z nové kolekce podzim 2016 a užijte si festival, procházku či jiná dobrodružství, s nohama v suchu!




Joules módní holiny s květy, pruhy či puntíky, totiž dokonale ochrání vaše nohy před mokrem a navíc váš jarní nebo podzimní outfit získá na nepřehlédnutelné originalitě.


Pokud chcete mít váš outfit do deště sladěný k naprosté dokonalosti, tak kombinujte holiny
Joules s deštníkem tak, že jednobarevné holiny doplte vzorovaným deštníkem (puntík, květy apod.), na kterém dominuje barva gumových holínek. V případě holínek se vzorem naopak zvolte deštník jednobarevný a to v barvě, která na holínkách převažuje. Krásně bude vypadat také deštník, pláštěnka a holiny ve stejné barvě či vzoru.


Máte už ve svém botníku tyto krásné trendy holínky, bez kterých se v deštivých dnech neobejdete? Že ne? Pak si vyberte své krásné nové holínky
Joules z nabídky eshopu Bata a buďte stylová. Na výběr máte řadu nádherných dámských holínek v úžasném trendy designu a některé i se slevou.


TIP:

Ani trendy nákupní galerie ZOOT nezahálí a nabízí od dnešního dne kolekci holínek "trendy boty do nepohody" se slevou! Podívejte se, jakými zajímavými kousky do deště od značek Novesta, Desigual, Tommy Hilfiger, ALDO, Crocs, Little Marcel, ROCK FOR PEOPLE, Mel, Brakeburn atd., si dnes můžete udělat radost :-)






Nejnovější příspěvky
Obláčky
pánské kozacky do Vagabond oblečení vše kolekce tipy Ghizzani MissSelfridge Hunter FRIDAY bot Hilfiger Snoboot barefooty deštník holinky předvánoční Boot dámské Crocs Dr. Antibakteriální podpatku zestihlujicí střevíčky kotnikove Cariniii Deichmann k balerínky Break&Walk sandále Dorothy WEEK třásně valenky kupon vysoké Sandály outfit body domaci lodičky Perkins CalvinKleinJeans baleriny ženy Crocsy Mel textem Vagabong Zaro proužek Caprice pomalovane slevu výprodej kvetovane bílá třásněmi plátěnky červená deichmann hit Les pláž 2014 geox Madden ponožkové Poncho dětské City Scholl vodě Asics obuvi Ed originální Salamander barevné flopsy Módní Hasbeens Tamaris #zustantedoma Hardy Cocinelle slevový Soliver impregnace slevě Calvin mušketýrského 2013 plastové elastické Bata bazénu Pinko sandaly hubnoucí EMU doprava Gant Steve backory mdž šněrovací plážové značkové Pieces Černý Antarctica ve Desigual kecky dámská klínku Baleríny slevy Superga Green Donna Fericelli Geox So Streetfly Cary toms voňavá kozačky damske vyprodej Toms sleva BALENCIAGA Brenda slevou kvety kupón pánská zanckove obuvnictví levně pantoflíčky strečové zabky Guess obuv Fluchos povánoční Tozzi Reisenthel BIBLOO se luxusní ZOOT páni sandály TIMBERLAND polovinu nepromokavý snehule boty muže plážová komplet Bibloo žabky pátek Shooz. baleríny srdce móda Zaxy kotnickova punčochové Adidas kolena letni Hogel vegan Marco trendy plášť holiny Girl Balerínky Deasel espadrilky kvalitní conversky Carinii Boots Timberland hubnouci in Converse typu sandálky holínky mušketýrské na veselé Think barar zavazování výprodeji zdravá Mušketýrky Love bosoobuv bazárek pláštěnka tenisky bílé VIBRAM Yurban Attitude zdravotní Size 2016 FillingPieces Ipanema Sleva valentýn sněhule zlevnene puntík BLACK teniska Answear sexy Walkmaxx FitWalk polobotky Moschino Bugatti Carlington Melissa květy Filling módní chlapecké crocs nákup dívčí AirStep Akce Dream válenky kód ClaudiaGhizzani zdarma pantofle s Blink podzimní za pinko zimní extravagantní podzim Moon Leguano damské sprchy černé Casual Lacoste levné děti 70% mimosezónní Klein ZipSox Walk Claudia letní bosoboty sněhu Tropeziennes dámy Clarks Joules GinoRossi dřeváky bibloo akce ECO holínkx nad podkolenkové eco zamilované vánoční Dr.Sholl Boxfresh ZAXY plážovky deště Tommy nazouváky Sanita Aldo kovbojky Valentýna kožené
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky