06/2016 - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Sandály na šněrování a zavazování - Inspirujte se letním trendem 2016

Vytvořil v Letní tipy ·
Tags: SandályAldoBataMissSelfridgesandáledámskénazavazováníšněrovacístřásněmitřásně
Největším letním trendem v dámském obouvání jsou pro léto 2016 šněrovací sandály se zavazováním kolem kotníků, které může být navíc ozdobeno třásněmi. Zavazovaní zdobí také některé modely lodiček.

Pokud chcete být dámy v létě trendy, pak si rozhodně pořiďte na léto tyto rafinované lodičky a sandálky se šněrováním či s překříženými pásky, klenoucími se až ke kotníkům, které jsou také letním hitem. Chybu neuděláte ani kabelkou s třásněmi, která bude boty nádherně doplňovat.

Přinášíme vám výběr těch nejúžasnějších elegantních i komfortních modelů z nových letních kolekcí:

Červené semišové sandálky Gino Rossi na jehličkovém podpatku, mají trendy zavazování se střapcem kolem kotníku a na nártu jsou zdobeny výraznými třásněmi. Tento krásný model dokonale zeštíhlí a prodlouží vaše nohy. Koupíte na módním portálu Answear za cenu 2 690 Kč.






Dámské kožené lodičky BATA na masivním podpatku a s originálním šněrováním kolem kotníku prodává obuvník Bata za výhodnou cenu 999 Kč (před slevou 1 799 Kč).





Sofistikované černé sandály Miss Selfridge na širokém podpatku, jsou v semišové úpravě a mají módní páskové zavazování okolo kotníku. Dostupné na módním portálu Zoot za cenu 1 429 Kč.




Něžné dámské sandály TAMARIS na trendy šněrování a zavazování u kotníků, jsou zdobené módním hadím vzorem. K dostání na módním portálu Answear za cenu 1 299 Kč.







Dámské černé sandály Graceland na vysokém podpatku, mají elegantní pásek kolem kotníku který se vzadu zavazuje. Tyto trendy sandálky jsou dostupné v obuvnictví Deichmann za cenu 699 Kč.






Pohodlné dámské sandály ALDO s třásněmi a se zapínáním na zavazování, jsou k dostání na módním portálu Bibloo za cenu 1 399 Kč.  Z těchto trendy sandálků vyzařuje doslova svoboda a budou slušet zejména vyšším dívkám a ženám.






Nádherné šněrovací sandálky Buffalo na jehlovém podpatku, jsou v nabídce eshopu OTTO ve třech barvách: tělová, černá a hadí kůže, za cenu 1 639 Kč. Sandálky vám budou nejen slušet, ale zároveň vám opticky zeštíhlí a prodlouží nohy.






Sexy lakované sandály Pleaser na vysoké platformě, jehlovém podpatku a s trendy dlouhým zavazováním ve stylu Kristusek, zeštíhlí a vytvarují vaše nožky k naprosté dokonalosti. K dostání v eshopu Beate Uhse za výhodnou cenu 879 Kč (před slevou 1 099 Kč).







Nejnovější příspěvky
Obláčky
punčochové kupon holínky Hunter zdravotní kozačky Gant Guess na pinko Bugatti flopsy Blink EMU bazárek baleriny sandály Hardy srdce akce kožené Think ZAXY lodičky Brenda Vagabond Perkins Desigual Sleva Cary Sandály zanckove třásněmi trendy Tamaris teniska Yurban kovbojky bílá vyprodej elastické podzim nákup dívčí Mel červená pátek balerínky kolena Geox nepromokavý dřeváky CalvinKleinJeans vysoké textem tenisky holiny Antarctica ZipSox Ghizzani valenky mušketýrské chlapecké nazouváky Dr.Sholl Caprice VIBRAM deichmann vánoční Módní Answear Claudia 2016 zdarma nad sandaly bazénu Moschino pánská podkolenkové Adidas slevě barar 70% domaci zlevnene Asics deště Dream pantofle zdravá ponožkové květy zavazování střevíčky značkové tipy pánské slevu plastové voňavá Baleríny mdž černé třásně TIMBERLAND Sanita impregnace conversky Reisenthel Balerínky sprchy do dámy crocs Valentýna Carinii pláštěnka Melissa puntík letní dětské podpatku kvalitní City polovinu Carlington pomalovane Crocs Walkmaxx vodě Break&Walk Poncho děti komplet Černý Dr. Timberland módní Moon výprodej FillingPieces originální Steve Scholl letni BLACK Snoboot hubnouci MissSelfridge Casual zabky Walk dámské hit Fluchos kecky slevy kvety ZOOT šněrovací Joules mušketýrského barefooty Boot holínkx FRIDAY páni Pieces sněhule Superga levně ženy povánoční 2013 FitWalk outfit kolekce Cariniii Marco baleríny bot Girl Streetfly Hasbeens So WEEK Zaro BALENCIAGA body sexy kotnickova Shooz. deštník předvánoční vše Tropeziennes zimní extravagantní mimosezónní Klein Fericelli Bibloo výprodeji Hilfiger bosoboty Aldo hubnoucí žabky valentýn k Pinko plážová Akce Crocsy Love Salamander backory Tommy Deichmann Bata klínku #zustantedoma typu zamilované sandálky damske pantoflíčky polobotky Donna kozacky muže dámská BIBLOO plátěnky Filling za válenky Lacoste geox plážovky snehule plášť obuvnictví in levné toms podzimní veselé Size Toms AirStep móda Soliver Attitude Les bibloo vegan boty obuv oblečení plážové Boxfresh proužek se pláž 2014 Boots strečové barevné ve Converse slevový holinky doprava Cocinelle Green Madden kvetovane ECO sněhu bílé espadrilky ClaudiaGhizzani kód Vagabong Ed sleva kupón s Calvin sandále GinoRossi eco Tozzi Ipanema luxusní bosoobuv Dorothy slevou Clarks kotnikove Zaxy Antibakteriální Mušketýrky Leguano obuvi Hogel damské zestihlujicí Deasel
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky