Nevíte co na sebe v den svatého Valentýna? Oblečte si zamilovaný outfit - TRENDY boty, které frčí - trendy-obuv.cz

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Nevíte co na sebe v den svatého Valentýna? Oblečte si zamilovaný outfit

Vytvořil v Valentyn outfit ·
Tags: lodičkyoutfitoblečeníValentýnasrdcevalentýnzamilovanéčervená


Chcete svého partnera v den svatého Valentýna okouzlit? Pak buďte krásná a nádherně sladěná ruku v ruce se zamilovanou atmosférou.

Pomůžeme vám se na tento svátek všech zamilovaných připravit a vytvořit romantický a zároveň sexy outfit, v kterém si můžete s partnerem vyjít třeba do restaurace na romantickou večeři při svíčkách, do kina na romantický film, na valentýnské rande a nebo být s miláčkem v teple domova, který jste zkrášlila valentýnskou výzdobou...


Červená a srdce nesmí chybět

Červená je symbolem lásky a vášně. Srdce značí lásku a zamilovanost. Kombinace těchto symbolů je pro valentýnský outfit ideální.



Valentýnsky červené šaty Silvian Heach Salgitter a zamilované psaníčko Love Moschino v kombinaci barev černá, červená a krémová. Lodičky můžete zvolit krémové, černé, červené nebo v barvě jako má modelka a to na jehlovém i sloupkovém podpatku.


Pokud si myslíte, že Vám červená nesluší, pak zvolte alespoň červené lodičky, šperk a kabelku, třeba v kombinaci s černou a zlatou barvou.



  1. Červené lodičky Love Moschino s trendy perforací a něžnými ozdobami ve tvaru zlatých srdíček,
  2. Červená kabelka Tommy Hilfiger Honey s kovovými doplňky zlaté barvy,
  3. Pozlacený náhrdelník Morellato Sempreinsieme se srdíčky s krystaly v červené a čiré barvě.


Můžete také zvolit decentní, valentýnsky laděný zimní outfit v kombinaci s červenou a černou barvou a stříbrnými doplňky i šperky. Tento celek krásně doplní černý nebo červený dlouhý kabát nebo elegantní bunda.




Zleva:
  1. Rozkošnicky svůdné kalhotky Obsessive Heartina v červené barvě a se stříbrnou ozdobou ve tvaru srdíčka,
  2. Černá, nádherně zamilovaná crossbody kabelka Fornarina Valentine ve tvaru srdce a s detaily ve stříbrné barvě,
  3. Vysoké sexy kozačky od Britské značky Miss Selfridge v černé barvě, semišové úpravě a na středně vysokém, širokém podpatku pro pohodlné vykročení do víru romantiky,
  4. Překrásná sada postříbřených šperků Pilgrim ve tvaru srdíček (náušnice srdce a náhrdelník srdce),
  5. Červené a velice pohodlné kalhoty French Connection Street, si okamžitě zamilujete díky elastickému materiálu,
  6. Romantický černý svetr s červenými srdíčky od Desigual, který Vás i partnera vezme za srdce :-)

Krásného Valentýna milé dámy ...




Bez komentářů


Nejnovější příspěvky
Obláčky
Antarctica Girl kvety GinoRossi střevíčky Bibloo Melissa holínky ECO ZOOT zlevnene kožené espadrilky Mel Zaro výprodeji flopsy ZAXY Lacoste bosoboty Guess hubnoucí akce Answear Crocsy body zavazování zdravá Pinko Joules AirStep kotnickova Boots Deasel CalvinKleinJeans deichmann crocs strečové FRIDAY Crocs Hogel punčochové černé 2014 Fericelli plážovky šněrovací ve toms dřeváky Casual Cary VIBRAM Size #zustantedoma Green Hasbeens valentýn Pieces Steve FitWalk Blink Hardy bazárek značkové podkolenkové elastické BLACK Poncho klínku na dámské textem páni Walk předvánoční BALENCIAGA ženy dámská veselé Scholl Mušketýrky vše City dámy Boot barefooty plášť Valentýna Cariniii Ed Deichmann letni Leguano Converse bibloo Les snehule holinky ZipSox sandaly plážová sněhule baleríny Toms muže sandále hit pláštěnka Boxfresh Balerínky obuvi ponožkové Sanita Fluchos levné slevy geox damske Akce dětské pinko Moschino sexy Tozzi Reisenthel mdž backory 2016 Dr.Sholl Walkmaxx plážové Carlington outfit Caprice Attitude móda pláž žabky MissSelfridge Cocinelle lodičky pánská letní vysoké extravagantní 70% zdravotní Adidas FillingPieces pomalovane holínkx podzim Snoboot bílé sandály vegan polovinu módní Timberland zestihlujicí Baleríny Tropeziennes bosoobuv se Moon Dorothy Sandály Dream Klein obuvnictví EMU pánské sněhu květy vánoční Claudia slevový impregnace balerínky bot proužek puntík červená Donna sleva boty Geox in podpatku valenky kolekce mušketýrské Yurban vodě Soliver vyprodej eco mimosezónní kód Madden děti Vagabond povánoční Bata pátek BIBLOO levně mušketýrského sandálky kvetovane nepromokavý Calvin 2013 Desigual Salamander za So Clarks slevou Bugatti plátěnky Módní nazouváky barevné Love Tamaris voňavá typu nákup teniska luxusní komplet Tommy Marco pantofle zimní WEEK Černý dívčí originální válenky kecky plastové zanckove výprodej obuv bazénu k zdarma oblečení Superga zabky doprava Hilfiger nad kozacky Zaxy damské kolena Brenda tipy slevu Shooz. deštník kvalitní polobotky trendy kozačky hubnouci baleriny srdce Dr. Carinii chlapecké podzimní Antibakteriální Hunter třásněmi Ipanema Gant kovbojky do kupon domaci pantoflíčky sprchy Ghizzani Streetfly Filling kupón slevě třásně Vagabong Aldo holiny Asics kotnikove Break&Walk deště ClaudiaGhizzani TIMBERLAND conversky Sleva tenisky barar Perkins s zamilované bílá Think
Reklama



DOPORUČUJEME:



zoot.cz

bibloo.cz

footshop.cz

designshoes.cz"


 Hledat 



Magazín TRENDY OBUV



Na Trendy-obuv.cz se můžete seznámit s nejmódnějšími trendy v obouvání žen a mužů. Přinášíme vám aktuální tipy na dámskou obuv a pánskou obuv od významných výrobců a prodejců obuvi světových značek.

Módní portál Trendy-obuv.cz vám též přináší nabídku aktuálních slev internetových obchodů a slevových portálů. Slevy módní obuvi vyhledáváme napříč celým internetem a najdeme-li nějakou opravdu zajímavou slevu na boty, která nejen potěší, ale doslova bere dech, neváháme ji pro vás uveřejnit na našem blogu, abyste si mohli udělat radost nejen nádhernými botami dle nejnovějších trendů, ale i neuvěřitelnou cenou.



Copyright ©2013 - 2020 Trendy-obuv.cz. Všechna práva vyhrazena - Designed by Trendy-obuv.cz | Vzkaz pro redakci |

Copyright 2020. All rights reserved.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky